Σεισμοσ Σαμοσ / Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Σεισμός τώρα: Δυνατός σεισμός / Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 .

Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Σεισμός στη σάμο σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6).

Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Î'ναζητώντας ελπίδα και πίστη στα χαλάσματα - ΟΡΘΟÎ
Î'ναζητώντας ελπίδα και πίστη στα χαλάσματα - ΟΡΘΟÎ"ΟΞΙÎ' INFO from orthodoxia.info
Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 .

Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου.

Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Σεισμός στη σάμο σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας. Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί.

Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km.

Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Σεισμός τώρα: Î
Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Σεισμός τώρα: Î"υνατός σεισμός from cdn.cnngreece.gr
Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το . Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα .

Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, .

Σεισμός στη σάμο σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας. Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το . Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ.

Σεισμός στη σάμο σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας. Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία.

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. กัสเบลพีรกร / มิสทิฟฟานี่ 2013 น้องเน็ค คว้ามงกุฎ miss
กัสเบลพีรกร / มิสทิฟฟานี่ 2013 น้องเน็ค คว้ามงกุฎ miss from www.hotnews.perdpong.com
Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Σεισμός στη σάμο σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6).

Σεισμός στη σάμο σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας.

Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Σεισμός στη σάμο σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, .

Σεισμοσ Σαμοσ / Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Σεισμός τώρα: Î"υνατός σεισμός / Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 .. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 .

Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο) σεισμοσ. Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο).

0 Response to "Σεισμοσ Σαμοσ / Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Σεισμός τώρα: Δυνατός σεισμός / Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel